ŞEHRİBAN TEKCE PUSULA FM’DE

ŞEHRİBAN TEKCE

ŞEHRİBAN TEKCE

ŞEHRİBAN TEKCE PUSULA FM’DE

 

Herkesin bir rüyası olmalı. Pembe bulutlardan çizilen renkli bir dünya… İşte benim dünyam ve ruhumda beslediğim sevda, bir mikrofonun ucundaki ses. 13.02.1974 tarihinde dünyaya gelmişim. Aklım ermeye başladığı andan itibaren gazoz şişeleri benim mikrofonum oldu. 17 yaşındayken hem Türk Halk Oyunları öğretmenliğine başlarken, özel radyoda yayın hayatına da merhaba dedim. 13 yıl özel radyolarda çalıştım.

Yaşamanın nefes almak olmadığını mikrofondan çıkan seslerin ruhuma işlediği an fark ettim. Rüyalar bitmesin derken, bu süreçte seslendirme, dublaj, özel radyo, TRT İzmir Radyosu yapımcılık ve spikerlik; bu yolculuğuma ışık tuttu. Bu arada 17 yaşlarında festival sunumları ile başladığım yolculuk, şu an protokol sunumları, bir çok bölgelerde fuari tanıtım organizasyonları ile devam ediyor. 2016 yılından bu yana Tek Rumeli ve Kanal 15 ekranlarında yayınlanan Kültür Kervanı programının sunuculuğunu yapıyorum. Hafta sonlarım yaylalarda ayrı bir anlam kazanıyor. Yitirilmiş kültürleri anlatmak ve bunu ekrana taşımak benim için çok özel… Sizde rüyalarınızın peşinde koşmak isterseniz, inandığınız doğru yolda yürüyün.

Huzuru ve başarıyı sağlayan tek şey güven… Sevgili ailemi çok seviyorum. Onlarla hayat başka güzel… Sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyorum… “Yolumuz umutlarımız, umutlarımız sevdamız olsun”

 

MÜZİĞİN PUSULASI PUSULA FM

 

Canlı Radyo PusulaFM.Com Üzerinden Online Olarak Dinlenebilen Online Radyo PUSULA FM’de Müzik ve Magazin Dünyasından En Son Haberler En Hit Şarkılar Klipler Canlı Bağlantılar ve Eğlenceli Paylaşımlar İçin Pusulanızın Yönü PUSULA FM ve İnstagram Hesabında Olsun!

 

ŞEHRİBAN TEKCE PUSULA FM'DE

ŞEHRİBAN TEKCE PUSULA FM’DE


Yorumlar