Kadıköy’de Hadise Rüzgarı Esti

Hadise

Hadise

Kadıköy’de Hadise Rüzgarı Esti

 

Kadıköy’de Hadise Rüzgarı Esti… Sahne performansı ve şarkıları ile fark yaratan pop müziğin en güçlü kadın temsilcilerinden Hadise, Bayhan Müzik organizasyonuyla İstanbul Festival Park Kadıköy sahnesinde sevenleri ile buluştu.

Her dönem başarıları ile adından sıkça söz ettiren Hadise, dansçıları ve müzisyen arkadaşlarıyla unutulmaz performanslar sergilemeye devam ediyor. “Aşk Kaç Beden Giyer” şarkısıyla coşkulu bir konser açılışı yapan Hadise şarkıları, dansı ve güzelliği ile Kadıköylüleri büyüledi.

2 saate yakın aralıksız dans edip, şarkı söyleyen Hadise, sahne üstü hakimiyeti ve tükenmek bilmeyen enerjisi ile zirvedeki yerinin yine hakkını verdi.

Son yılların en güçlü slow şarkılarından biri olan “Küçük Bir Yol”un hikayesini anlatan Hadise, altın rengi mini elbisesi ile göz kamaştırdı.

 

 

Kesintisiz Canlı Radyo dinlemenin keyfini RadyoEce.Com sayesinde keşfedebilirsiniz. Keyifli bir şekilde dinleyeceğiniz Kaliteli Canlı Radyo yayınlarımız süresince sizleri mutlu edecek bir çok özelliği bulabileceksiniz. O anki ruh halinize göre dinlemek isteyeceğiniz parçanın yayınlarımız da mevcut olduğunu belirtmekteyiz. Sizleri RadyoEce.Com Canlı Radyo Sohbet Odalarımıza Davet Ediyoruz..

 

Kadıköy'de Hadise Rüzgarı Esti

Kadıköy’de Hadise Rüzgarı Esti


Yorumlar