Şaşırtan Özel Hayat İtirafı

EDİS

EDİS

 

Şaşırtan Özel Hayat İtirafı

 

Şaşırtan Özel Hayat İtirafı… Londra’da doğup henüz iki yaşındayken Türkiye’ye gelen Edis, büyüme sürecini Londra’da geçirmek isteyip istemeyeceğine dair; “Çocukluk dönemimde bunu daha çok düşünüyordum. Londra’da büyüseydim daha iyi olur diye bir düşünce vardı o zamanlar kafamda. Ama büyüdükten sonra hayat hikayemin şu anki sürecinden memnun olduğumu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Türkiye’de büyümek bana daha fazla avantaj sağladı diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

İbrahim Selim’in “En son ilişkinden ne öğrendin?” sorusuna verdiği, “En son ilişkim bana bir daha ilişki yaşamamayı öğretti” cevabıyla hem güldüren hem de akıllarda soru işareti bırakan Edis, 2022 Ocak ayından sonra yeni albümünün çıkacağının müjdesini de sevenleriyle paylaştı.

Kesintisiz Canlı Radyo dinlemenin keyfini RadyoEce.Com sayesinde keşfedebilirsiniz. Keyifli bir şekilde dinleyeceğiniz Kaliteli Canlı Radyo yayınlarımız süresince sizleri mutlu edecek bir çok özelliği bulabileceksiniz. O anki ruh halinize göre dinlemek isteyeceğiniz parçanın yayınlarımız da mevcut olduğunu belirtmekteyiz. Sizleri RadyoEce.Com Canlı Radyo Sohbet Odalarımıza Davet Ediyoruz..

 

Şaşırtan Özel Hayat İtirafı

Şaşırtan Özel Hayat İtirafı


Yorumlar