RAGIB NARİN – MUCİZE

RAGIB NARİN

RAGIB NARİN

 

RAGIB NARİN – MUCİZE

Sosyal medya platformlarında seslendirdiği sözü müziği kendisine ait şarkılarla kısa sürede Türk Pop Müziği’nin genç ve başarılı seslerinden biri olan Ragıb Narin, altıncı teklisi “Mucize”yi Pasion Turca etiketiyle dinleyici ile buluşturuyor.

Narin’in “Mucize yine klasikleşmiş yurtdışı gezilerimden birinde ortaya çıktı. Bu seferki doğum yeri Barcelona oldu. Dil öğrenmek için bulunduğum Barcelona’da sürekli etrafta duydugum Latin müziğinin enerjisi ile bu beste ortaya çıktı” dediği “Mucize” şarkısının düzenlemesi Batu Çaldıran’a ait.

TikTok ve Instagram’da yüz binlerce takipçisi olan influencer Sena Mia Kalıp’ın Ragıb Narin’e eşlik ettiği Mucize’nin klibini, deneyimli yönetmen Murad Küçük çekti.

2019 yılından bu yana dinleyici ile paylaştığı “Sevda Çiçeği”, “Gecekondu”, “Mavi”, “Gel Diyemem” “Menekşem” şarkılarıyla Spotify ve diğer dijital platformlarda yüzbinlerce kez dinlenerek büyük beğeni toplamıştı.

Bir süre lisanslı futbol da oynayan sanatçı yakışıklılığı, ses rengi ve kendi söz müziğini yaptığı şarkıları seslendirmesiyle dikkat çekiyor. “Mucize” Pasion Turca etiketiyle tüm dijital platformlarda.

Söz – Müzik Ragıb Narin Düzenleme: Batu Çaldıran Mix & Mastering: Utku Küçük Klip Yönetmeni: Murad Küçük

Şarkı indirme linki: https://disk.yandex.com.tr/d/ZUlIMxleeeJe6Q?w=1

 

 

Kesintisiz Canlı Radyo dinlemenin keyfini RadyoEce.Com sayesinde keşfedebilirsiniz. Keyifli bir şekilde dinleyeceğiniz Kaliteli Canlı Radyo yayınlarımız süresince sizleri mutlu edecek bir çok özelliği bulabileceksiniz. O anki ruh halinize göre dinlemek isteyeceğiniz parçanın yayınlarımız da mevcut olduğunu belirtmekteyiz. Sizleri RadyoEce.Com Canlı Radyo Sohbet Odalarımıza Davet Ediyoruz..

 

RAGIB NARİN - MUCİZE

RAGIB NARİN – MUCİZE


Yorumlar