Radyo Ece Sanal Dostlukları

Radyo Ece Sanal Dostlukları

Radyo Ece Sanal Dostlukları dendiğinde akıllara ilk gelen bazen sanal bazen de teknoloji gelmektedir. Aslında dostluklar, nerede, nasıl yaşanır hiç belli olmaz… İnsanlar günün vermiş olduğu yorgunluğu iki Güzel Sohbet ile unutmaya çalışır. Tabi ki sohbet ederken bir yandan müzik dinleyip dostlar ile sohbet etmenin tadına doyum olmaz… Ama sanal platformlar da dostluk nasıl? herkesin kendine sorduğu; acaba gerçek mi? diye sorulan sorulara bir kaç ip ucu vermek isterim… Sanalda platformlar da dostluk kurmak için nelere dikkat edilmeli hadi gelin hep birlikte bakalım;
-Samimiyetin ve Dürüstlüğün ön plan da olmasına dikkat edilmeli ama insanın karşısındaki ne kadar dürüsttür sorusu da her zaman insanların aklını meşgul etmiştir.
-Yalansız güvenmek ister insan karşısındakine; Tabi ki bunu herkesten bekleyemezsiniz, bu mümkün değildir. Çünkü insanların hangi amaç ile Sanal Ortama girdiğini bilemesiniz bu yüzden güven konusu sanalda her zaman bir soru işareti oluşturur insanın kafasında…
-İnsanlar Seviyeli Sohbet ortamında huzurlu sohbetler etmek isterler, karşı taraftan seviye beklerken çoğu kişi kendi seviyesini koruyamaz sanal da ve sorunlara yol açma olasılığı yüksektir.
-Derdini paylaşmak  ister çoğu insan hiç tanımadığı insan ile sorunlarını dertlerini daha çabuk paylaşabilir. Karşısında ki insanın kendini dinlemesini ve kulak vermesini ister, bir nevi derdine ortak olmasını bekler insanlar…
-Yalnızlığını gidermek ister çoğu insan,  pek çok insanın ise reel hayatında konuşacak dertleşecek sorunlarını paylaşabileceği güveneceği kimse yoktur. Bu yüzden sanal da karşı taraf ile sohbet ederek yalnızlığını gidermeye çalışır çoğu insan… Reel hayatında bulamadığı gerçek dostlukları sanal ortamlar da aramaya başlar insanlar.

Radyo Ece Sanal Dostlukları ile Canlı Radyo Dinle

-İnsanlar çoğunlukla Radyo odalarında müzik dinlemek ister, bundan dolayı sanal platformlar da Canlı Radyo hizmeti veren Sohbet Sitelerine giriş yaparak bir yandan sohbetini ederler bir yandan da canlı radyo dinleyip Dj’lerden istek isteyerek Keyifli Sohbetin tadını çıkarmaya çalışırlar.
Sizlere kendi fikirlerimi ve düşüncelerimi aktarmak istedim bir kaç örnek vererek, insanlar sanal platformlara neden girerler diyerek anlatmaya çalıştım. Sanal Alem bambaşka bir dünyadır, dostlukları reel dostluklardan daha gerçek ve daha sağlamdır. İki kişi birbirini sadece sanal da tanımış olsa da bir zaman sonra çok büyük ve kopmayacak bir bağ kurabiliyorlar. Sizleri Gerçek Dostlukların Yaşandığı Radyo Sohbet Sitesi RadyoEce.Com‘a bekliyoruz.
SuLtanLarın DinLediği Tek Radyo RadyoEce
Radyo Ece Sanal Dostlukları

Radyo Ece Sanal Dostlukları


Yorumlar